Схангхаи Тwисун Био-Пхарм Цо., Лтд
call us on: 0086-021-37285587
About Us
Схангхаи Тwисун Био-Пхарм Цо., Лтд
Истраживање и развој
Дом > Истраживање и развој

Истраживање и развој
Истраживање

Истраживање и развој услуга
Наша технологија истраживачких и развојних услуга укључује комбинација хемикалија оптимизације можете производи знатно премашују потребе дроге када је у првој фази развоја. Од стране за оптимизацију и одаберите Најефективнији начин да смањимо трошкове синтезу хемијског састава — — то може да се постигне тако што ћете смањити на количину у процесу синтезе, побољшава производњу мета хемијске и поховани доба потребне за синтезу.
Технологија консултација
Уговор о истраживању организације, (ЦРО), је организација које оффордс професионалне услуге за домаће и стране производе везане за фармацеутске компаније и здравље. Сервис за купце, укључујући: развој новог лека, трансфером технологије, тржиште истрагу и итд.

Развој
Тwисун пхарм може произвести разне производе високог квалитета, и могу испунити различите услове по текућим рачунима. Морамо је квалитет контроле, истраживање и развој центри за да се осигура стабилност квалитета производње и производа.
Нам лабораторија (производне јединице: кг, г), експериментална база (капацитет: 10 кг до 100 кг) и производње биљака (предати: 100 кг за јединице) може да обезбеди да купац из грам-класе тонаћа и класе производа. Наше истраживачким центрима и експериментална база може да обезбеди професионалне производе потребама купца у свим одељцима из ране клиничке фазе за маркетинг (хемијски измештања производних пословних итд.).
Прилагођени Синтеза
Не само понудити сложене, такође пружају поуздан, високог квалитета и органских сложених услуга. Купци обично очекују цена и достава остварити брз обрт од времена. када почне да пројекат, смо ће пружити копију о најновијим догађајима и извештај о напретку купцу за два тједна и да онда добити повратне информације. Ефикасно усвојити мишљења и потреба и повратне информације купца.
Еqуиваленце (ФТЕ ) пуно радно време
ФТЕ сарадња режим који је да се купци наставити своје истраживање и избегавајте се поновљени цитат за нови пројекат или акција које су уследиле пројекта у исто време.

Contact Us

Адреса: Но .188 Јиноу Роад, Јинљан дистрикта, Схангхаи, Кина

Е-маил : sale@twisunpharm.com

Тел: + 86-021-37285587

Телефон/фаx: + 86-021-37285115

© Схангхаи Тwисун Био-Пхарм Цо., Лтд