Схангхаи Тwисун Био-Пхарм Цо., Лтд
call us on: 0086-021-37285587
About Us
Схангхаи Тwисун Био-Пхарм Цо., Лтд
о нама
Дом > о нама

Основана 2007, Схангхаи Тwисун Био-пхарм Цо., Лтд. је професионални националне високе технологије произвођач, који обједињује Р &амп; Д, производе, продају и сервис за високом нивоу напредне репроматеријала, АПИ-ја, посебно хемикалије и природну медицину. Регистровани капитал је 2,6 милиона долара, основних средстава је више од 16 милиона долара. Тwисун је штаб се налази у области индустрије Схангхаи Јинљан број 2, производне базе су у Анхуеј и Јиангxи провинција, укупна површина је 100000 ㎡, више од 300 запослених. Годишњи промет ће раскинути преко 50 милиона долара.

Тwисун су у потпуности опремљени организациону структуру и напредне основног производа система. Производ се углавном укључује у кардиоваскуларних, антивирусним, антидиабетиц, антинеопластиц, против гљивица и депрементиа, више од 70 кључних репроматеријала од 6 главних категорија укључују Велпатасвир, Дацлатасвир, Тенофовир, Ледипасвир, Софосбувир, Посацоназоле, Саxаглиптин, Ворапаxар, ЛЦЗ696 итд.

Тwисун за која се"на основу квалитета, купац први, управљање кредитима, професионалне услуге" пословни принцип. Изградили смо сарадњу добар и стабилан однос са бројним фармацеутске предузећа из домаћих и међународних. Наши производи се извозе у Европи, УСА, на Блиском истоку, Индији, југоисточној Азији и другим регионима. Тwисун је стекао високо одобрених и добар углед из тржишта и купаца.

Само као наш слоган, видимо ствари из перспективе купца, и тежите да премашују очекивања купаца. Ми смо спремни на сарадњу са домаћим и међународним партнерима за будућност добитна комбинација.

Contact Us

Адреса: Но .188 Јиноу Роад, Јинљан дистрикта, Схангхаи, Кина

Е-маил : sale@twisunpharm.com

Тел: + 86-021-37285587

Телефон/фаx: + 86-021-37285115

© Схангхаи Тwисун Био-Пхарм Цо., Лтд